KADROMUZ

Hasan SELEN - Okul Müdürü

1971 yılında Bucak’ta  doğdu. İlkokul,ortaokul ve liseyi Bucak’ta  okudu. Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 2023 yılında da Anadolu Üniversitesi  Açık Öğretim Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu.

Öğretmenlik görevine Diyarbakır İli Lice İlçesinde  göreve başladı. Daha sonra Afyonkarahisar İli Hocalar İlçesinde 5 yıl Yeşilhisar İlkokulu´nda 6 yılda Yeşilhisar Yunus Emre İlkoöğretim Okulu´nda Okul Müdürlüğü görevini yürüttü. Bu arada 2003 yılında 14 ay süre ile Görevlendirme olarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yürüttü.2010 yılında Baraj İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2014 yılında Göksu İlkokulu-Şehit Kadir Can Ortaokuluna Okul Müdürü olarak görevlendirildi.8.5 yıllık hizmetin akabinde 01/08/2023 yılında Bolat Yıldırım Anaokulu´na Okul Müdürü olarak görevlendirildi.

Halen Bolat Yıldırım Anaokulu Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.